I´m blue da ba dee


Jag är mycket blå, det beror på att jag fastnade med tungan i en colaglass flaska. (inte glas) Även fast det stod med stor text på pappret att man inte får sticka in tungan där... Nu tror ni säkert att jag är så du som det går att vara men så är det inte, jag har bara otur ;) Så nu kan jag knappt röra den häller. Men sara hade gjort samma sak igår så det kommer nog inte bli så farligt. Idag har det vart en ganska go dag, har inte vart så mycket att göra i skolan så det har vart skönt. Ikväll ska jag och min syster äta middag med pappas familj. Min store store storebror fyllde ju år i söndags så vi ska fira honom lite grann. Hejdå!

30 Mars 2011




Feel bad

Mår inte så bra idag, gick hem ifrån skolan i slutet idag. Har ont i huvudet ibland, trött, förkyld och fryser. Det vanliga. :( Och plus det så skulle jag köra sälen idag på idrotten, hehe. Det gick ju inte så bra, andra gången jag gjorde det så knäckte jag till hela ryggen. Äh ah mycket duktigt av mig såklart. Först var det inte så farligt kände knappt något, det gör fortfarnde inte så ont bara lite stel och så. Så jag får ju hoppas att det inte blir någon skada denna säsongen igen. Förra säsongen fick jag först operera två fingrar och ha gips och sedan fick jag ha gips igen för att jag fick en spricka i handleden. Känner värkligen inte för att åka in till sjukhuset med en rygg nu också... Men jag tror inte det är så farligt. Nu har jag iaf pluggat lite och kollat på en film på youtube som Frida Ljungblad tippsade om på hennes blogg: www.fridaljungblaad.blogg.se Den var riktigt sorglig men bra.
Ah nu kallar läxorna igen så vi hörs!
Här får ni bilder ifrån idag, puss


BATMAN IS TRAINING


Mhmm so don´t fight with mee today...
Hinner inte blogga har stört bråttom till handbollsträningen! Hörs kanske i kväll, om jag hinner efter läxorna. Ha det gött puss

22.21 27 Mars 2011

Ni kanske har märkt att filmen var bra och att jag funderar på att gifta mig med Justin ist för Chad. Men som jag skrev innan bion att jag inte var hans största fan lixom, det är fortfarande så att jag inte är det bara mer en innan. Han är ju grymt snygg och han värkar så jävla gooo! Men nog med det nu. Aranäs p-97 vann sin match med flera mål, jätte bra :D Först var det bara jag och Ellen som skulle se den filmen men så när vi kom in i idrottshallen så såg vi att dom andra goingarna satt där ifrån igår, så några av dom hängde också med och kollade. Just det filmen var i 3D och det gjorde den ju såklart ennu bättre. Men jag tror att man endå måste gilla Justin Bieber för att tycka den var bra. Men jag tyckte iaf den var det. Och jag rekomenderar mest till tjejer såklart!


Har inte mått så jätte bra idag häller, trött och ont i halsen. Har inte känt för att ta kort så ni får nöja er med domma ;) Nu går jag och lägger mig.

Murray vs Bieber - why not both?





Jag har alltid sagt att jag ska gifta mig med Chad Michael Murray, men nu varför inte Felicia Murray Beiber?

HAPPY BIRTHDAY BROOR!


Gammal bild ifrån i sommras. Mycket söta.
Men grattis brorsan hoppas du får en bra dag och nu behöver du inte skämmas att du är lika gammal som jag! ;)

12.59 27 Mars 2011

Godmorgon klockan 12.59.
Sitter fortfarande här vid datan i pyjamas. Har kollat på ett Vampire Dairies avsnitt och ätit frukost. Nu är det bara att dra sig upp och göra sig iordning för dagen. :)
Idag ska jag träffa Ellen, och vi ska kolla på bio lite senare. Innan det ska vi kolla på Aranäs p-97 när dom spelar handbolls match. Och gissa vilken film vi ska see????

Inte för att jag är något stort fan av honom så, men det ska bli kul att se filmen. Hoppas att den är bra som alla säger. Nu ska jag börja göra mig iordning, här har ni lite mer bilder som jag hittade


Han är ju endå snygg. Och just det glöm inte att ställa om klockan! LATER


Playsuit



Köptes idag på NewYorker. Love it! Ursäkta dom dåliga bilderna... ;)

That´s just weard my friends






Bilder ifrån kvällen.
HEJ, jag har precis kommit hem ifrån Mathilda. Det har vart jätte mysigt med mina goa vänner som vanligt. Hinner inte berätta så mycket för snart sommnar jag. Vi hörs imorgon puss! :D

New In


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0